De ce îmi plac filmele?

Posted: ianuarie 8, 2010 in Filme

Pasiunea mea pentru filme s-a născut dintr-o nevoie mai specială, nevoia de descărcare. Filmele au devenit într-un timp singurul pretext de a plânge. Eram omul care plângea întotdeauna la un film, indiferent dacă era comedie. Nu conta, găseam eu un pretext. Acest lucru se întâmpla pentru că în realitate eu plâng (plângeam) foarte rar. La fel se întâmpla şi cu acceptarea sentimentelor de tristeţe şi dezamăgire. Mă obişnuisem cu imaginea omului puternic, mereu puternic; eu nu puteam fi tristă, nu puteam fi supărată (această imagine mi-am creat-o acum vreo 3-4 ani, probabil în urma lucrului cu copiii). Acum am descoperit cât de minunat e să fii supărat şi cât de bine e să vorbeşti despre asta. Cred că atât de mult mi-a plăcut încât am exagerat chiar şi micile supărări din dorinţa de a le da importanţă şi a le scoate la iveală. I-am exasperat pe unii amici cu motivele absurde de tristeţe, schimbarea fiind prea mare. Mai interesant a fost că nimeni nu mă lua în serios. Eu spuneam că sunt tristă, ei spuneau: „Da, sigur!” Poate era din cauza faptului că zâmbeam!:D E greu să faci atâtea lucuri în acelaşi timp: să fii tristă, să vorbeşti despre asta şi mai şi arăţi tristă! Acum mi-a ieşit, dar să sperăm că nu va fi cazul prea des să fac acest efort! Revenind la filme, îmi plac filmele vechi, sunt într-o continuă căutarea a filmelor din anii 1930-1960, dar nu voi refuza niciodată o invitaţie la cinema (dacă pe lângă invitaţie mai sunt îndeplinite şi alte vreo 15 criterii)…

Reclame
Comentarii
 1. alexander spune:

  : 15 criterii pe langa invitatie? valeuuu. gandeste-te ca pe langa criterii mai sta si presiunea de a le mentine pe toate 15. hai scade macar la jumate:)
  si mie imi plac filmele, drept pentru care iti las o lista:

  greatest game ever played
  the quitar
  filantropica
  up(animatie)
  9
  🙂

 2. Mara spune:

  Nu scad nimic!:D Sunt criteriile mele, nu renunţ la ele, nu le dau la nimeni, le ţin strâns în tertecuţă. Merci pentru recomandări.:)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s