Citate

„Mi se pare că te văd în toate femeile şi nu te aflu în nici una.” (Mihail Drumes)

Nu te teme niciodata de umbre. Ele arata doar ca exista lumina in apropiere”. (Gary Sinise)

„Dupa ce iubesti femeia, priveste-o cum doarme in locul acela numai al ei. Asculta ce amintirile-ti spun, nu incerca si visurile sa i le iei.” (Ionut Caragea)

Unii barbati au norocul de a cunoaste femei rabdatoare… rabdatoare asemenea cuiva care-si lasa fata pipaita de un orb. Dar pana si cea mai rabdatoare si toleranta fiinta se va feri cand orbul va apasa pe tragaci!” (eu)

“Inca de mic mi-au placut femeile nepotrivite, cand am vazut Alba-ca-Zapada, toti s-au îndrăgostit de Alba-ca-Zapada, eu lulea dupa Regina cea Rea!” (Woody Allen)
Mda… Cineva trebuie sa iubeasca si vrajitoarele si bestiile! Numai ca in viata vrajitoarele nu sunt pedepsite de nimeni, iar bestiile nu se transforma in printi oricat de mult ar fi iubite. Raman doar vrajitoare si bestii!

imagine1

Femeia infidela are remuscari, cea fidela are regrete.

Cand doare… varsă râuri de lacrimi, construieşte un pod, şi treci peste!

„În legăturile de dragoste nu faci provizii pentru plecare.” (Amin Maalouf)

„Răul e scris pe aramă, binele-pe nisip.” (Ileana Vulpescu)

„Omul trasformă zilnic invizibilul în vizibil, atunci când invizibilul capătă contururi noi dispunem de gânduri necunoscute și le transformăm în lucruri cunoscute, oare asta nu este o minune? Omul cu adevărat este hotarul dintre două lumi.” (Protopopul Andrei Tkacev)

„El poate trăi fără mine și fără argumentele mele, pe el nu-l bucură astfel de victorii, are altfel de bucurii. Poate să se plimbe toată viața prin pădure și să se bucure de cântatul păsărilor, dar eu nu pot să fac asta, eu trebuie să contrazic, să argumentez, să dovedesc. Dacă nu voi avea pe cine contrazice, atunci mă voi afunda într-un hău. Viața mea este deșertăciune dacă nu am un interlocutor, eu însumi sunt un vid.” (Protopopul Andrei Tkacev – Înțeleptul și predicatorul)

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s